Wie laat jij stralen op Valentijnsdag?

150 150 Theeduif

Heb lief
Een beetje extra liefde en aandacht kan iedereen wel gebruiken, zeker op Valentijnsdag. Hét moment om de persoon die je kriebels bezorgt of die lieverd die heel bijzonder voor je is, een warm gebaar te sturen. Onze handgemaakte zoete kaarten liggen klaar om verzonden te worden.

Wat schrijf je op de kaart?
Weet je al wat je op de kaart gaat schrijven? Hier een paar lieve teksten voor wie wat inspiratie kan gebruiken.

Toen ik je voor het eerst zag, werd ik verliefd op je. En je glimlachte, omdat je het wist.
– William Shakespeare

Ik hou van jou, ik hou van jou.
Een dag, een jaar, een eeuw.
Ik weet dat liefde lente is,
maar ook een beetje sneeuw
– Toon Hermans

Een vriend die je tranen begrijpt is waardevoller dan iemand die alleen je lach kent.
– Onbekend

Ik zou slechts weinig van je houden als ik zeggen kon hoeveel.
– Jan Vercammen

The most beautiful things in the world cannot be seen or touched, they are felt with the heart.
– Antoine de Saint-Exupéry, Le Petit Prince

Ik heb je lief, niet om wat je bent,
Maar om wat ik mag zijn
Als ik bij je ben.
– Roy Croft

You might not have been my first love, but you were the love that made all the other loves irrelevant.
– Rupi Kaur

Naast een gedichtje kan je bijvoorbeeld een bijzondere herinnering omschrijven op de kaart, je geliefde een complimentje geven of een wens uitspreken. En vergeet niet: Alles wat uit het hart komt, raakt altijd het hart.

Wie laat jij stralen op Valentijnsdag? Verstuur je kaart en wij zorgen ervoor dat deze donderdag bezorgd wordt door onze postduiven. Anoniem versturen kan natuurlijk ook. Je kiest er zelf voor om de naam op de kaart te zetten (of niet) en zo je (geheime) geliefde te verrassen. Verstuur nu een bijzondere kaart voor een bijzondere geliefde.

Bekijk hier het Valentijnsdag assortiment.