Onze Werkwijze

Made by hand

Handmade

Met onze kaarten willen we de ontvanger verrassen en een grote glimlach op zijn of haar gezicht toveren door een grappige tekst of een vrolijk ontwerp. Inspiratie vinden wij in onze omgeving. Een mooi lettertype in een tijdschrift, een bos bloemen met felle kleuren of gekke motieven bij de stoffenkraam op de markt. Maar nog meer komen we tot nieuwe ontwerpen door zelf kleuren te mengen en te spelen met patronen.

Stempelen

We werken met houten stempels. Op houten frames bevestigen we rubberen elementen met teksten en figuren, die we eerst schetsen en vervolgens uit rubber knippen. De verf die we gebruiken om de kaarten en enveloppen te stempelen mengen we per ontwerp zelf. Zo kunnen we zorgvuldig onze kleuren kiezen en hier eindeloos in variëren, waardoor elke kleur uniek is.

Papier

Onze kaarten worden gemaakt van biotop papier. Dit is een natuurwit, houtvrij, ongestreken premium papier, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers. Het geeft een mooie uitstraling en is bovendien milieuvriendelijk.

One of a kind

Iedere kaart is een juweeltje, uniek in zijn soort en met liefde gemaakt. Omdat we ze allemaal met de hand stempelen, is het mogelijk dat een kaart een beetje afwijkt van de foto op onze site of een klein schoonheidsfoutje heeft. Wij vinden dit juist charmant: onze kaarten zijn stuk voor stuk collector’s items, dus uniek!