Op maat

Bijzondere momenten
Bijzondere momenten

Bij een bijzonder moment hoort een persoonlijke kaart. Wanneer je gaat trouwen, wil je je gasten op een feestelijke en originele manier uitnodigen. Bij de geboorte van een kind breng je je familie en vrienden het liefst op een toepasselijke manier op de hoogte. Ook zakelijke relaties kun je via een handgemaakte kaart even in het zonnetje zetten. Wij helpen je graag om deze momenten extra bijzonder te maken met een handgemaakte Theeduif kaart.

Op maat

We hebben op maat gemaakte kaarten voor allerlei momenten. Met of zonder thee. Bekijk de foto’s voor een impressie van ons werk.

op-maat-8op-maat-5op-maat-4op-maat-3op-maat-2op-maat-1
          .
Hoe pakken we dit aan?

Bij het ontwerp vormen jouw wensen ons vertrekpunt. Voor welk moment zijn de kaarten bedoeld? Welke boodschap wil je overbrengen? Is er een thema of huisstijl waar we rekening mee kunnen houden? Om tot een mooi resultaat te komen, ondernemen we samen de volgende stappen:

1. Voorbereiding ontwerp

Op basis van jouw wensen en ideeën gaan we aan de slag met een passend ontwerp. We doen suggesties over formaten, kleuren en bijpassende enveloppen.

2. Ontwerp stempel

Zijn we tot een passend ontwerp gekomen? Dan maken we de stempel.

3. Kiezen van de thee

Wil je de kaart voorzien van een zakje unieke thee? We denken graag met je mee over een geschikte smaak. Uiteraard kan er vooraf geproefd worden. We sturen graag een aantal smaken naar je toe om te testen.

4. Kaarten stempelen

Wanneer we tot een mooi concept gekomen zijn, kunnen we aan de slag! De kaarten stempelen we met de hand. We werken voornamelijk met milieuvriendelijk, elegant biotop papier.

5. Persoonlijke tekst

Aan de binnenkant van de kaart is er ruimte voor een persoonlijke tekst. Kleur, lettertype en andere details zijn vrij in te vullen.

6. Verzending

In overleg is het mogelijk om de kaarten direct te laten verzenden. Verstuur je de kaarten liever zelf? Dan worden de kaarten in een pakketje bij je thuisbezorgd.

Kosten

De kosten variëren en zijn afhankelijk van het ontwerp, de grootte van de opdracht en de materiaalkeuze. We rekenen standaard €35,00 opstartkosten voor het ontwerpen van de stempel.

Heb je een vraag of een idee? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder.

knop-neem-contact-op